Furnizim i përditshëm me produkte të freskëta të prodhuara me kujdes dhe dashuri nga gratë ndërmarrëse anëtare të Medica Gjakovës!

Lokacioni: Rruga Skenderbeu p.n (përballë Fiberlink) Gjakovë

#medicagjakova #produktevendore #womenempowerment#economicempowerment #bemyvoice

No photo description available.Image may contain: textNo photo description available.Image may contain: 1 person, drink and foodImage may contain: foodImage may contain: foodNo photo description available.Image may contain: drinkImage may contain: foodNo photo description available.Image may contain: dessert and foodNo photo description available.No photo description available.No photo description available.

No photo description available.Image may contain: indoorImage may contain: drinkImage may contain: drinkImage may contain: 1 person, drink

This post is also available in: Albanian

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *