Roli i Mediave ne Raportimin e Dhunes ne Familje

Roli i Mediave ne Raportimin e Dhunes ne Familje. Ndergjegjesimi i qytetareve dhe organeve te zbatimit te ligjit ne luftimin dhe parandalimin e dhunes ne familje, e cila perben nje nga fenomenet me problematike dhe me te perhapur ne shoqerine kosovare.- Tryeze diskutimi organizuar nga Asociacioni i Gazetareve te Kosoves – AGK.
Panelist: MirLinda Sada- Medica Gjakova.
. Iliriana Pylla- TB Syri Vision.
. Fehim Kurhasani – Radio Dukagjini – Peje.
. Krist Gjokaj – Policia e Kosoves, Drejtoria Gjakove.
. Yllka Shehu – Prokuroria Themelore e Gjakoves.
. Manduhije Syla – Gjykata Themelore Gjakove.

Image may contain: 7 people, people sitting and indoorImage may contain: 5 people, people sitting and indoorImage may contain: 3 people, people sitting

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *