“Bëhu Zëri Im”

Në kuader te fushates “Bëhu Zëri Im”, të premten me datë 16 Nëntor 2018, u mbajt ligjeratë në Qendren Social-Edukative “Don Bosko” në Prishtinë me nxënes të klasës së 10-të, ku këshillueset psikosociale të Medica Gjakova , Shpresa Frrokaj dhe Leonita Gojani bashke biseduan me nxenesit per temat stresi, traumat e luftës, llojet e dhunës dhe dhuna seksuale si mjet lufte dhe pasojat në shoqëri. 
Faleminderit drejtorit të Qendrës Don Izidor Lukic si dhe mbarë stafit për përkrahjen e fushatës “Bëhu Zëri Im”
🌼Image may contain: 4 people, shoes and indoorImage may contain: 1 person, crowdImage may contain: 30 people, people smiling, people sitting and indoorImage may contain: 4 people, people sitting and shoes

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *