Java e Ndërmarrësisë Sociale 2018

Me datë 13 nëntor 2018, u mbajt konferenca e parë e ndërmarrësisë sociale, programi i së cilës përfshiu panairin ku u bë paraqitja e produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga disa ndërmarrje sociale në Kosovë, ku dhe gratë anëtare të Medica Gjakova patën rastin të ofrojnë produktet e tyre, si dhe konferencën dhe diskutimin me temën: Ndërmarrjet sociale në Kosovë.

Image may contain: 2 people, people standing and indoorImage may contain: one or more people, phone and indoorImage may contain: 1 person, screen, living room and indoorImage may contain: 3 people, people sitting and indoorImage may contain: one or more people, screen, living room and indoor

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *