Medica GJAKOVA ne bashkëpunim me Fondacionin JAHJAGA, shpërndau 200 pako ushqimore për anëtare të Medica Gjakova. Kjo ndihme u mundësua nga Khalifa Bin Zayed Al Nahyan Foundation, UAE Red Crescent dhe Fondacioni Zayed Bin Sultan Al-Nahayan , përmes Ambasadës së Emirateve të Bashkuara Arabe në Podgoricë.
Medica Gjakova dhe Fondacioni Jahjaga është falenderuese ndaj Emirateve të Bashkuara Arabe dhe tri organizatave humanitare që ndihëmuan anëtaret e Medica Gjakova.
Është viti I dytë rradhasi që Emirate e Bashkuara Arabe nëpërmjet Presidentes Jahjaga shpërndan pako ushqimore për anetare të Medica Gjakova .